İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ YARIŞMASI

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Pi Günü’nü zevkle kutladık.

Okulumuzda Dünya Pi Günü temalı bir yarışma düzenledik. Öğrencilerimiz parkur, matematiksel işlem ve pi sayısı ezberleme olmak üzere üç farklı aşamada yarıştılar. Yarışma esnasında öğrencilerimiz oldukça keyif aldılar. Öğrencilerimizin aktif olarak öğrenmelerini amaçladığımız yarışmamıza ek olarak ,öğrencilerimizin 14 Mart Dünya Pi Günü’ne özel olarak hazırladıkları  resfebe çalışmalarıyla okul panolarımızı düzenledik.

Bu etkinliği düzenlerken öğrencilerimizin matematik dersine olan farkındalığını ve ilgisi artırmayı, ön yargılarını azaltmayı amaçladık. Ayrıca öğrencilerimiz, dersi eğlenerek öğrenme ortamını tecrübe etmiş oldular. Katkılarından dolayı değerli matematik zümresi öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

16-03-2024

16-03-202416-03-2024