Etiket Sonuçları: kalite etiketi

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Pi Günü’nü zevkle kutladık.

Ara

Kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı "Exploring the Fusion of STEAM" isimli  Türk-Yunan  ortaklı eTwinning projemizin logo,poster ve slogan yarışmasını gerçekleştirdik.

Haz

Kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı " 'MIE' Maths Is Everywhere" isimli  Türk-İtalyan ortaklı projemiz, eTwinning Merkez  Destek Servisi (CSS) tarafından Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

May

Okulumuz, ulusal ve uluslar arası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak yürüttüğü yenilikçi, öğrenciyi merkezi alan eğitim-öğretim faaliyetlerinin neticesinde 2023-2024 eTwinning Okulu Etiketi ile ödüllendirildi ve  Avrupa’da yüksek seviyede bir görünürlük elde etti.

Okulumuzda yürütülen "Our Lesson Is Maths" isimli eTwinning projesi ve eTwinning Kulübü çalışmalarının neticesinde öğrencilerimiz, EU CODE WEEK 2022 kodlama etkinliğine katılımları dolayısıyla "Mükemmellik Sertifikası" almaya hak kazandılar.

Okulumuzda 14 Mart Dünya Matematik ve Pi Günü'nü kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Ock

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi e-Güvenlik Politikası ve Amaçları aşağıda sıralanmış şekildedir.

Ara

Okulumuz öğrencileri  İYO (İdeal Yaşam Ortamı) Teknoloji Projesi ile Teknofest'e katılıyor. İYO  Teknoloji Projesi' nin konusu , kapalı bir alan içinde yapay zeka yardımı ile ortam koşullarının yetişmekte olan tarım ürününe göre şekil aldığı bir tarım yöntemidir.

Ağu

Kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı " 'MIE' Maths Is Everywhere" isimli  Türk-İtalyan ortaklı projemiz, eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

May

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 9 Mayıs tarihli eTwinning Yaygınlaştırma Sergisi'ne , kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı " 'MIE' Maths Is Everywhere" isimli  Türk-İtalyan ortaklı eTwinning projemizle katıldık.

May

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği eTwinning Yaygınlaştırma Sergisi'ne kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı " 'MIE' Maths Is Everywhere" isimli  Türk-İtalyan ortaklı eTwinning projemizle katıldık.