EU CODE WEEK 2023 MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI

Okulumuzda yürütülen  " Exploring the Fusion of STEAM" isimli eTwinning projesi ve eTwinning Kulübü çalışmalarının neticesinde öğrencilerimiz,  kodlama etkinliğine aktif olarak katılarak EU Code Week 2023'in başarısına katkıda bulundukları ve şartları sağladıkları için "Mükemmellik Sertifikası" aldılar.

Bu etkinlikte bir excel sayfasında koşullu biçimlendirme yapılarak, matematik sorularının her biri hücrelere cevaplarıyla birlikte kodlandı ve basit bir kodlama oyunu oluşturuldu. Yapılan bu etkinlik neticesinde öğrencilerimizin dijital becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmiş olup matematik dersinde aktif ve eğlenerek öğrenme ortamı oluşturulmuştur. Bu etkinliğe katılım sağlayan sevgili öğrencilerimizi  ve etkinliği yürüten  eTwinning Kulübü danışman öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

29-10-202329-10-202310-03-202410-03-202410-03-2024

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 20:41 - Görüntülenme: 93