Okulumuzda girişimcilik haftası sebebiyle geleceğin meslekleri mimarlık ve yazılım mühendisliği üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Beykoz Üniversitesi'nden gelen akademisyenlerimiz Feyza Aslan ve Ergün Eray Akkaya hocalarımzı misafir ettik. Programın düzenlenmesinde katkı sağlayan okul rehber öğretmenimiz Hilal Korkmaz'a teşekkür ederiz.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Sancaktepe Kaymakamlığı önüne kurulan Narkotik Eğitim TIR’ı bir hafta boyunca 2240 öğrenciyi bilgilendirdi. Öğrencilerimiz de katılım sağladı.

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Gözde Aydemir hocamız tarafından düzenlenen etkinlikte her bir öğrencimiz bir şairi canlandırdı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun katıldığı bireysel kros yarışmasında genç kızlar kategorisinde birincilik ve ikincilik, genç erkeklerde ise ikincilik elde ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gülcihan Kansızoğlu'na teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz masa tenisi takımı katıldığı masa tenisi turnuvasında ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder takım koçumuz Eray Akgün hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz basketbol takımları katıldıkları turnuvalarda derece elde etti. Genç kız kategorisinde 2. olan kız basketbol takımımız ve genç erkekler kategorisinde 3.olan erkek basketbol takımımızı tebrik ediyoruz. Basketbol koçumuz Kübra Yıldız hocamıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Şbt

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan grafik tasarım çalışmaları 1. katta sergilenmektedir. Resim zümresine teşekkür ederiz.

Şbt

Okul müdürümüz Abdulaziz Tepebaş başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla ikinci dönem başı Öğretmenler kurulu toplantımızı geçekleştirdik.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı (Şubat) Dönemi Sorumluluk Sınavı Program (05.02.2024-11.02.2024)

Sayın velimiz sevgili öğrenciler 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için Şubat ayı sorumluluk sınav tarihleri belli olmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında 10-H ve 10-İ sınıflarında seramik hamuru etkinliği gerçekleştiren Dilan Usburak öğretmenimiz ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Canva web2.0 işbirlikçi aracı ile "2024 Türkiye Takvimi" çalışmasını gerçekleştiren Matematik Öğretmeni Esra ATALAY'ı ve  öğrencilerini tebrik ederiz.

Ock

11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin yapmış olduğu karma çalışmalardır. Atik malzemelerden sanatsal tasarimlar, maske süsleme, modern sanat akımları ve afiş konusu kapsamındaki eserlerimiz 1. kat sergi alanında ziyarete açılmıştır. Herkese sanat dolu günler diliyoruz.