Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında sözlükte geçen kelimeleri ve atasözlerini kullanarak Dîvânu Lugâti’t-Türk ile ilgili pano hazırlayan Gözde AYDEMİR hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesinde, Sözlük Tasarım yarışmasında il 3.sü olan 10/E sınıfımız öğrencisi Esmanur Tezyel’i danışman öğretmenimiz Kübra Silci’yi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gözde Aydemir ve 11-C ve 11-O sınıfı öğrencileri edebiyat koridorumuzu oluşturmuştur. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında öğrencilerimizle hazırladığımız pano çalışması. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Damlanur Yıldız ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile Marmara Üniversitesi gezisi gerçekleştirdik. Okulumuz rehber öğretmeni Hilal Korkmaz ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Tanrıkulu'na teşekkür ederiz.

Ara

Kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı "Exploring the Fusion of STEAM" isimli  Türk-Yunan  ortaklı eTwinning projemizin logo,poster ve slogan yarışmasını gerçekleştirdik.

Ara

Yetenek sınavına hazırlanan 11-P sınıfından İnci Doğan isimli öğrencimizin resim sergisi 1. kattadır.Eserler karakalem portre ve natürmort olarak sergilenmektedir.

Kas

Atamızın aramızdan ayrılışının 85.yılı.

Sancaktepe Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi olarak hazırladığımız program ile Atamızı yad ettik. Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Okulumuzda yürütülen " Exploring the Fusion of STEAM"  eTwinning projesi ve eTwinning Kulübü çalışmalarının neticesinde öğrencilerimiz EU CODE WEEK 2023 kodlama etkinliğine katıldılar ve katılım sertifikası almaya hak kazandılar.

Haz

Kurucuları arasında okulumuzun da yer aldığı " 'MIE' Maths Is Everywhere" isimli  Türk-İtalyan ortaklı projemiz, eTwinning Merkez  Destek Servisi (CSS) tarafından Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

May

Okulumuz, ulusal ve uluslar arası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak yürüttüğü yenilikçi, öğrenciyi merkezi alan eğitim-öğretim faaliyetlerinin neticesinde 2023-2024 eTwinning Okulu Etiketi ile ödüllendirildi ve  Avrupa’da yüksek seviyede bir görünürlük elde etti.

Okulumuzda yürütülen "Our Lesson Is Maths" isimli eTwinning projesi ve eTwinning Kulübü çalışmalarının neticesinde öğrencilerimiz, EU CODE WEEK 2022 kodlama etkinliğine katılımları dolayısıyla "Mükemmellik Sertifikası" almaya hak kazandılar.

Okulumuzda 14 Mart Dünya Matematik ve Pi Günü'nü kutlama etkinlikleri düzenlendi.