May

Okulumuzda Lefke Üniversitesi tanıtım semineri düzenlendi. Üniversiteden gelen temsilciler öğrencilerimizi Lefke üniversitesi ve bölümleri ile ilgili bilgilendirdi. Kendilerine ve oganizasyonda yer alan okul rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

May

Fenerbahçe Üniversitesi 'nden  Eczacılık Fakültesi Tanıtımı için Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can AKPOLAT, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Tanıtımı için Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Evrim DOĞAN  okulumuzda seminer vermiştir. Katkılarından dolayı Rehberlik servisimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda tamamen İngilizce olarak gerçekleştirilen MUN (Model United Nations) etkinliğinden kareler.

Etkinlikte yer alan tüm öğrencilerimize ve Ayça Ünal öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Nis

Okulumuzun kültür ve sanat dergisi yayınlanmıştır. Derginin editörlüğünü üstlenen Damlanur Yıldız hocamıza ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dergimiz aşağıda slayt gösterisi şeklinde paylaşılmıştır. Fotoğrafların üzerine tıklayarak slayt gösterisini başlatabilirsiniz.

Ayrıca derginin pdf formatına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri için 2. dönem 2. yazılı sınav takvimidir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuz 9-10 ve 11. sınıf öğrencileri için ortak yazılı sınav takvimidir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında konferans salonumuda düzenlenen etkinlikten kareler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Pi Günü’nü zevkle kutladık.

Çevre kulübü olarak atık kağıtlardan yaptığımız 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ temalı panomuz. Özgün Kabuk hocamıza teşekkür ederiz.

11/B'nin öğrencileri ile birlikte hazırladığımız 8 mart dünya kadınlar günü panosu. Nazmiye Öyük ve Selcan hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzda girişimcilik haftası sebebiyle geleceğin meslekleri mimarlık ve yazılım mühendisliği üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Beykoz Üniversitesi'nden gelen akademisyenlerimiz Feyza Aslan ve Ergün Eray Akkaya hocalarımzı misafir ettik. Programın düzenlenmesinde katkı sağlayan okul rehber öğretmenimiz Hilal Korkmaz'a teşekkür ederiz.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Sancaktepe Kaymakamlığı önüne kurulan Narkotik Eğitim TIR’ı bir hafta boyunca 2240 öğrenciyi bilgilendirdi. Öğrencilerimiz de katılım sağladı.

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Gözde Aydemir hocamız tarafından düzenlenen etkinlikte her bir öğrencimiz bir şairi canlandırdı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.